?>
ردیاب موتور      *      -      +      buy cccam      خرید پیراهن مردانه      صرافی تتر      buy iptv      -      بروکر فارکس      قیمت ویدئو وال      استخر پیش ساخته      رنتینال      +      دکتر دیلی      -      تزریق پلاستیک      خرید کتاب تاپ ناچ      باینری آپشن کلاب      +      هوش مصنوعى فارسى      بلوک سبک      *      تحلیل اتریوم      -      مشاوره روانشناسی      +      فیلم هندی      +      *      -      -      -      .      +      خرید ویپ      تعمیرات موبایل      -      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      .      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
موج نيوز

موج نيوز
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 4
دیروز : 10
افراد آنلاین : 1
همه : 12690
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

 

طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه را به انواع شيوه‌هاي مجلسي، رستوراني، با رب، مرغ، زودپز، با گوشت گوساله و با سبزيجات براي شما آموزش داده‌ايم. در اين دستورالعمل، منظور از سبزيجات باقالي پلو همان سير، شويد، پياز و باقالي هستند. شما مي‌توانيد براي طعم بهتر از شويد تازه استفاده كنيد. با ما باشيد تا تمام روش‌ها و ترفندهاي طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه را با هم آموزش ببينيم.


دستور پخت باقالي پلو با ماهيچهباقالي پلو با ماهيچه از جمله غذاهاي سنتي و قديمي در ايران است كه ايرانيان آن را در مراسم‌هاي مختلف تهيه كرده و به عنوان يكي از غذاهاي كامل و خوشمزه شناخته مي‌شود. اين غذا را مي‌توان همرده با ديگر غذاها از جمله چلوكباب، كباب كوبيده و غيره دانست. با اين معرفي كوتاه، با ما باشيد تا دستورالعمل پخت باقالي پلو با ماهيچه را براي 4 نفر بيان كنيم:
مواد موردنياز مقدار موردنيازپياز 2 عددماهيچه نيم كيلوگرمكره 50 گرمي 1 عددقابلا سبز 1 ليوانروغن مايع به ميزان كافيهل 1 قاشق چاي خوريشويد خشك 1 پيمانهبرنج 4 پيمانهدارچين 1 قاشق چاي خوريپودر گل سرخ 1 قاشق سوپ خوريزعفران دم كرده 3 قاشق غذا خورينمك، فلفل، زردچوبه به ميزان مورد نيازحال با تهيه اين مواد داريم:


ابتدا بايستي برنج را خيس كنيد. سپس پوست باقالي‌ها را گرفته و سپس آنها را آبكش كنيد. مرحله بعدي آن است كه آنها را از وسط نصب نماييد و به كناري هدايت كنيد. حال بايستي در قابلمه آب ريخته و مقداري نمك را به آن اضافه نماييد. حال آن را روي حرارت زياد قرار داده و بگذاريد تا آب جوش كند.مرحله بعدي آن است كه برنج را حال آورده و آن را آبكش كنيد و درون آب جوش بگذاريد. سپس بايستي صبر كنيد تا آب جوشي كه پس از انجام اين كار از جوش افتاده، دوباره غلغل كند. حال نوبت آن است كه باقالي‌ها را به آن افزوده و بگذاريد تا خوب بپزند. حال وقتي كه برنج را تست كرديد و مغز آن پخته شد، مي‌توانيد آن را به همراه باقالي، با هم آبكش نماييد.اگر قصد داريد ته ديگ سيب زميني را داشته باشيد، مي‌توانيد سيب زميني را اكنون حلقه حلقه كنيد. حال به كف قابلمه روغن ريخته و سيب زميني‌ها را بر روي آن مي‌چينيم. سپس بايستي 1 قاشق غذاخوري زعفران دم كرده را بر روي سيب زميني ريخته و مقداري از برنج را با كمك كفگير بر روي آن قرار دهيم. مرحله بعد نوبت آن است كه مقداري شويد خشك را بر روي برنج بپاشانيد.حال لازم است تا هل (1 قاشق چاي خوري) به همراه دارچين (نوك قاشق چاي خوري) و نيز پودر گل محمدي و زعفران (1 قاشق چاي خوري) را به برنج خود اضافه كنيد. حال يك لايه ديگر برنج را ريخته و اين كار را تكرار نماييد.در اين لايه مي‌توانيد كره را ورقه ورقه كنيد و بر روي برنج بيندازيد. اين كار به خاطر جذب آن توسط برنج و نيز طعم دار كردن آن انجام خواهد شد. سپس مي‌توانيد نصف استكان آب را دور قابلمه ريخته و درب آن را بگذاريد تا حرارت تا حد متوسط شده و بخار كند.حال حرارت را كم كرده و مي‌گذاريم تا به مدت 15 دقيقه پخته شود. سپس بايستي شعله را خاموش كرده و كار پلو در اين قسمت تمام است.به سراغ پخت ماهيچه مي‌رويم و براي آن پياز را پوست گرفته و آن را آبكش مي‌كنيم. حال آن را روي تخته نگيني خرد كرده و در يك تابه كمي روغن اضافه مي‌كنيم. سپس ماهيچه را به همراه پياز درون تابه ريخته و به آن 1 قاشق مرباخوري زردچوبه را با فلفل سياه اضافه مي‌كنيم كه بوي آبگوشت را كامل مي‌گيرد. به مدت 15 دقيقه مي‌گذاريم تا خوب تفت خورده و آن را نيز زير و رو مي‌كنيم كه چيزي در ته آن ايجاد نشود. اين كار را ادامه مي‌دهيم تا زماني كه پياز نرم و سبك شد، ماهيچه‌ها رنگشان تغيير يافته و سرخ شوند.حال بر روي آن تركيب آب جوش مي‌ريزيم و به مدت 3-4 ساعت آن را روي حرارت گذاشته و مي‌گذاريم تا كامل مغز پخت شود. زماني كه آب غليظ شد و به انتهاي اين زمان رسيديم، مي‌توانيد نمك را نيز به مقدار كمي به آن بيفزاييد. حال باقالي پلو را در قابلمه زير و رو كنيد و آن را در ديس بكشيد. سپس بايستي ماهيچه را نيز به آن اضافه كرده و از زرشك براي تزئين آن استفاده كنيد.

 

باقالي پلو با ماهيچه مجلسييكي از دستورالعمل‌هايي كه مي‌توان براي باقالي پلو با ماهيچه بيان كرد، مدل مجلسي آن است كه مي‌توانيد از آن براي مهماني‌ها و رويدادهاي خاص استفاده نماييد. در اين حالت داريم:


مواد موردنياز مقدار موردنيازماهيچه گوسفندي 4 عددبرگ بو 3 عددپياز 4 عدد (متوسط)زعفران دم كرده به ميزان دلخواه (غليظ)نمك، فلفل سياه، زردچوبه به ميزان موردنيازسير 3 حبهچوب دارچين 1 عددروغن مايع به ميزان موردنيازشويد تازه 2 پيمانه (خرد شده)برنج 3 پيمانهباقالي 2 پيمانهروغن مايع يا حيواني به ميزان موردنيازحال داريم:


ابتدا بايستي پيازها را خلالي خرد كرده و به اندازه نصف آنها را در قابلمه بريزيد. حال بايستي آنها را با كمي روغن تفت دهيد و زماني كه پيازها سبك شدند، ماهيچه را به آنها اضافه نماييد. حبه هاي سير را نيز به همراه بقيه پيازهايي كه خلالي شده‌اند، بر روي ماهيچه‌ها ريخته و مواد طعم دهنده از جمله فلفل سياه، زعفران دم كرده (به حالت غليظ) و نيز زردچوبه را اضافه كنيد.حال بر روي اين مواد هم برگ بوها و چوب دارچين را اضافه كنيد و در نهايت درب قابلمه را ببنديد. به مدت 3 ساعت آنها را بر روي شعله ملايم گذاشته و بگذاريد تا پخته شوند. در اين زمان مي‌توانيد چندين بار ماهيچه‌ها را نيز زير و رو كنيد تا غذا يكدست پخته شوند. در انتها يك سوپ غليظ ماهيچه داريد كه لازم است تا زمان سرو شدن باقالي پلو با ماهيچه نگهداريد. زماني كه 3 ساعت گذشت، مي‌توانيد نمك را به آن اضافه نموده و به مدت 1 تا 1.5 ساعت ديگر نيز بگذاريد تا پخته شود.حال به سراغ تهيه باقالي پلو مي‌رويم و براي اين كار بايستي برنج را شسته و به مدت 1 – 2 ساعت آن را در آب و نمك خيس نماييد. سپس بايستي باقالي‌ها را نيز بشوييد و آن را در مدت 5 دقيقه در آب بپزيد. اگر كفي روي آن شكل گرفته باشد آن را دور بيندازيد. بعد از اين مرحله آن را آبكش نموده چراكه اين كار مي‌تواند از تيره شدن رنگ آن جلوگيري كند.حال نوبت آن است كه در يك قابلمه جدا، آب را جوش آورده و برنج آماده شده را در آن بريزيد. سپس بايستي باقالي‌هاي آبكش شده را به برنج در آب جوش اضافه نماييد. اگر مي‌خواهيد برنج در آمده و له نشده باشد، مي‌توانيد آن را آبكش كنيد. حال برنج و باقالي را با هم تركيب كرده و به آن شويد را هم اضافه كنيد. بهتر است اضافه كردن شويد را به صورت لايه لايه انجام دهيد.در كف قابلمه روغن ريخته و ته ديگ مناسبي را به آن اضافه كنيد. حال به صورت لايه لايه مواد را اضافه كنيد. به اين صورت كه لايه اول تركيب برنج و باقالي بوده و شويد و سبزيجات را اضافه كنيد. سپس ساير لايه‌ها را نيز بدين سان بيفزاييد. حال با دم شدن برنج، كره آب شده يا روغن محلي را به آن اضافه نماييد. حال مي‌توانيد در انتها ماهيچه را در كنار باقالي پلو سرو نماييد.باقالي پلو با ماهيچه به انگليسياگر با معادل انگليسي باقالي پلو با ماهيچه آشنايي نداريد، به طور خلاصه بايد گفت اين غذا با عنوان broad bean rice with lamb shank شناخته مي‌شود. همچنين بايد گفت باقالي پلو با عنوان Baghali Polow يك غذاي ايراني و در آذربايجاني با عنوان Paxla plov شناخته مي‌شود. شما همچنين مي‌توانيد دستورالعمل‌هاي اين غذا را نيز به سبك انگليسي مشاهده كنيد.
مواد اصلي باقالي پلو برنج، باقالي و شويد است. باقالي در زبان فارسي به معناي باقلا و چوگان پلو است كه نوعي برنج پخته است. از پختن برنج و لوبيا سبز در آب جوش تهيه مي‌شود. وقتي پخت، برنج و لوبيا را با شويد در تابه مي‌ريزند و همه چيز را در قابلمه مي‌پزند تا آماده شود. آب زعفران را نيز مي‌توان به برنج اضافه كرد. اين غذا معمولا با گوشت گوسفند يا گوساله سرو مي‌شود.
باقالي پلو با ماهيچه در زودپزاگر مي‌خواهيد كمي كار خود را در پختن اين غذاي سنگين اما بسيار خوشمزه و جذاب راحت‌تر كنيد، مي‌توان از زودپز استفاده كرد. زودپز برقي يا گازي مي‌تواند منجر به كوتاه شدن زمان آماده سازي و حفظ خواص و فوايد آن شود. در اين حالت مي‌توان گفت:
مواد موردنياز مقدار موردنيازگوشت ماهيچه 500 گرمآب 3 ليوانروغن 7 قاشق غذاخورينمك، فلفل سياه و زردچوبه به ميزان موردنياززعفران 2 قاشق مرباخوريپياز 1 عدد متوسطحال با تهيه اين مواد داريم:


براي مرحله تهيه باقالي پلو، ابتدا برنج را الان خيس كنيد تا يكساعت بعد آماده باشد.ابتدا بايستي براي سرخ كردن پيازها اقدام كنيد. در اين حالت پياز متوسط را ريز كرده و درون زودپز بريزيد. حال بايستي آن را با روغن تفت داده و به رنگ طلايي درآوريد. سپس مي‌توانيد زردچوبه را به كار اضافه كرده و آنها را با پياز مخلوط نمايد. يك تركيب يكدست را ايجاد كنيد.در قدم بعدي بايستي گوشت ماهيچه را كه از قبل شسته و آماده گذاشته‌ايد، به اين پيازها اضافه كرده و آن را كمي تفت دهيد. سپس بگذاريد تا كمي گوشت‌ها تغيير رنگ داده و به آن فلفل و زعفران را اضافه نماييد. حال آب را به اين تركيب اضافه نموده و درب زودپز را ببنديد. حال به مدت 40 – 50 دقيقه صبر كنيد تا گوشت ماهيچه در زودپز آماده شود. البته توجه كنيد كه اين زمان تقريبي بوده و لازم است ماهيچه از نوع گوسفندي يا گوساله باشد. در حالت گوساله مي‌توانيد زمان را بيشتر كنيد.حال صبر كنيد تا گوشت پخته شود. آب آن تبخير شده و در اين حالت مي‌توان گفت كامل جا افتاده است. حال مي‌توانيد نمك را به گوشت بيفزاييد.نكته: يكي از نكاتي كه لازم است توجه كنيد، اين است كه در برخي از زودپزها، هيچ گونه آبي تبخير نمي‌شود كه در اين حالت مي‌توانيد از مقدار 3 ليوان آب، حجم آن را كمتر كنيد.جوان ايراني (irjavan.com)


حال نوبت باقالي پلو است كه در اين حالت داريم:مواد موردنياز مقدار موردنيازبرنج خيس خورده 4 پيمانهروغن حيواني، زردچوبه و پودر دارچين به مقدار موردنياززعفران دم كرده به ميزان موردنيازباقالي پخته 300 گرمشويد خشك 4 قاشق غذاخوريبا تهيه اين مواد حال مي‌توان گفت:


برنج خيس شده را كه يك ساعت گذشته، آماده كنيد. پيشنهاد مي‌شود از برنج ايراني براي تهيه اين نوع پلو استفاده نماييد.حال بايستي باقالي‌هاي پاك شده را كامل شسته و كنار بگذاريد.قابلمه را تا نصفه آب كرده و بگذاريد تا جوش آيد. حال يك قاشق چايخوري نمك را اضافه نموده و برنج را به آن اضافه كنيد. حرارت را به حالت متوسط و زياد درآورده و زماني كه آب برنج جوش آمد، باقالي‌ها را نيز اضافه كنيد.برنج را در حدي بجوشانيد كه وقتي به عنوان مثال يك دانه از آن را برداشته‌ايد، از وسط خام ولي از اطراف نرم باشد.حال نوبت آن است كه برنج را آبكش نموده و روي آن آب سرد بريزيد. اين كار باعث حذف نمك اضافه خواهد شد. سپس بايستي پخت دانه‌ها را متوقف كرده و تا زماني كه دم كشيدن دانه‌ها به هم نچسبد.داخل قابلمه برنج را افزوده و اطراف آن را جمع كنيد. اين كار براي كمتر كردن زمان تماس انجام مي‌شود. سپس بايستي بر روي آن مخلوط آب و روغن را اضافه كنيد. همچنين شما مي‌توانيد به جاي آب و روغن، از كره استفاده كنيد.حال برنج را گذاشته تا دم كشيده و براي اين كار 40 – 60 دقيقه زمان درنظر بگيريد. بعد از آن بايستي كره محلي آب شده را يا روغن حيواني را بر روي برنج ريخته و آن را سرو نماييد. سپس شما مي‌توانيد جهت تهيه آن از قالب پلوپز بهره بگيريد.در انجام اين كار به چند نكته توجه كنيد:


عطر و طعم كره در كنار زعفران براي گوشت بهتر است. پس از آن به جاي روغن استفاده كنيد.حتما نمك را در انتهاي پخت براي پرهيز از ديرپز شدن و سفت شدن گوشت اضافه نماييد.براي آنكه ماهيچه مجلسي را سرو نماييد، حتما از استخوان پخته استفاده كنيد.اگر مي‌خواهيد ماهيچه قرمز رنگ باشد، مي‌توانيد از طرز تهيه باقالي پلو با گوجه فرنگي استفاده كنيد كه در ادامه كامل آن را توضيح داديم. در اين حالت بهتر است تا رب گوجه را تفت داده و كمي سرخ كنيد. سپس نيم ساعت پيش از خاموش كردن خوراك به آن اضافه كنيد.شما مي‌توانيد از ليمو ترش به عنوان چاشني استفاده نماييد.شما مي‌توانيد براي اينكه برنج قد بكشد، از يك ليوان آب سرد زماني كه برنج شروع به جوشيدن مي‌كند استفاده كنيد. در اين حالت به برنج شوك وارد شده و قد مي‌كشد.در خريد، باقالي‌هايي استفاده كيد كنيد كه رنگ سبز داشته باشند.شما مي‌توانيد براي تزئين، از پياز داغ براي سرو ماهيچه استفاده كنيد.براي تكميل مخلفات اين غذا، مي‌توانيد از دوغ، ماست، سالاد شيرازي، خيار استفاده كنيد.

 

باقالي پلو با ماهيچه دونفرهيكي از غذاهاي لاكچري و خوشمزه‌اي كه مي‌توانيد در رويدادهاي خاص بين خود و عزيزانتان تهيه كنيد، باقالي پلو است. شما مي‌توانيد براي تهيه اين نوع غذا هم براي دو نفر يك تكه گوشت را نيز استفاده كنيد. استفاده از چاشني‌ها و طعم دهنده‌ها نيز مي‌تواند فقدان گوشت كم آن را جبران كند. حال در مورد طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه براي 2 نفر بايد گفت:
مواد موردنياز مقدار موردنيازماهيچه گوسفندي 2 عددپياز 2 عددزعفران دم كرده نصف پيمانهسير 4 حبهكره 50 گرمزردچوبه، پودر دارچين، نمك و فلفل سياه به ميزان موردنيازچوب دارچين 1 عددبرنج 2 پيمانه (خيس خورده)شويد خشك 3 قاشق غذاخوريباقالي 200 گرم (پخته)زعفران دم كرده به ميزان موردنيازروغن حيواني به ميزان موردنياززردچوبه و پودر دارچين به ميزان موردنيازحال با تهيه اين مواد داريم:


ابتدا بايستي در يك تابه، همه ماهيچه‌ها را با 50 گرم كره كامل تفت دهيد (همه طرف‌هاي ماهيچه). سپس بايستي زماني كه گوشت رنگ گرفت، 2 عدد سير له شده را به همراه 1 عدد سير كامل، چوب دارچين و نيز ادويه‌ها (به غير از نمك) به كار اضافه كنيد و كامل تفت دهيد تا رنگ آنها طلايي شود.حال پيازها را به حالت خلالي خرد كرده و بر روي ماهيچه‌ها بريزيد. چينش آن را طوري انجام دهيد كه كل ماهيچه‌ها با اين ماده پوشانده شود.سپس بايستي زعفران دم كرده را نيز بر روي پيازها ريخته و بگذاريد تا حرار بخورد. (حرارت كم و درب قابلمه هم بسته باشد). زماني كه پياز آب انداخت، نوبت آن است كه ماهيچه‌ها را در آب به مدت 4 – 5 ساعت پخته و در اين حالت حتما توجه كنيد كه قابلمه آب اضافي وارد نكنيد.پس از آنكه 2 ساعت طي شد، پيازها را مي‌بينيم كه آب انداخته‌اند و ماهيچه در آب پياز در حال پخت است. حرارت را همچنان كم نگه داشته و ماهيچه‌ها را نيز هم نزنيد. اين كار را انجام دهيد تا زماني كه آب پياز تبخير نشود.حال نوبت به تهيه باقالي پلو است كه در اين حالت بايستي برنج را با توجه به نوعي كه دارد، به مدت 30 – 3 ساعت در آب ولرم با مقداري نمك بخوابانيد. حال بايستي باقالي را با كمك 2 پيمانه آب درون قابلمه مناسب ريخته و آن را روي حرارت متوسط بگذاريد.زماني كه آب به نقطه جوش برسد، روي آن را كمي كف شده مي‌بينيد كه بايد آن را گرفته و دور بريزيد. سپس بايستي به مدت 20 دقيقه گذاشته تا باقالي‌ها بجوشند. آنها را آبكشي كرده و در كناري بگذاريد.حال يك قابلمه را بعد از خيس شدن كامل برنج تا نيمه پرآب كرده و آن را روي حرارت بالا مي‌گذاريد. سپس زماني كه آب به نقطه جوش رسيد، بايستي 1 قاشق غذاخوري نمك را به همراه 1 قاشق غذاخوري روغن مايع به قابلمه اضافه كنيد.برنج خيسانده شده را به همراه باقالي نيم پز شده به آب جوش اضافه نموده و بگذاريد تا در مدت 7 – 10 دقيقه بپزد. سپس بايستي آن را آبكشي نموده و نوبت آن است كه براي ته ديگ اقدام كنيد.براي ته ديگ باقالي پلو با ماهيچه گوساله مي‌توانيد از سيب زميني‌هاي نصف شده و يا نان لواش استفاده كنيد. براي اين كار بايستي روي ته ديگ را با آن يك لايه پر كنيد. سپس لايه رويي را با تركيب برنج و باقالي پلو بپوشانيد.سپس بايستي تركيب اين دو را به همراه دارچين به صورت لايه‌اي درون قابلمه ريخته و بگذاريد تا انتهاي قابلمه پر شود. سپس بايستي كره را بر روي برنج پخش نماييد.حال نوبت آن است كه دم كني تميزي را بر روي قابلمه قرار دهيد و بگذاريد تا حرارت قابلمه زياد شود. اين كار باعث مي‌شود تا بخار داخل قابلمه جمع شود. حال حرارت را كمتر كرده و بگذاريد تا باقالي پلو به مدت 45 دقيقه تا 60 دقيقه دم بكشد. پس از 5 ساعت كه ماهيچه‌ها كاملا پخته شدند، مي‌توانيد پيازها را از روي ماهيچه‌ها برداشته و بگذاريد تا كمي سرخ شوند. نمك را به آن اضافه نموده و آن را اكنون مي‌توانيد در كنار پلو سرو نماييد.

 

باقالي پلو با ماهيچه گوسالهاگر مي‌خواهيد با طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه به همراه گوساله آشنا شويد، مي‌توانيد از همان دستورالعملي كه در بخش “طرز تهيه باقالي پلو مجلسي با گوشت گوسفند” بيان كرديم استفاده كنيد. اما در اين حالت لازم است به نكات زير توجه نماييد:
طرز تهيه دنبالچه (گوسفند) همانند گوساله است اما توجه كنيد كه ماهيچه گوساله كمي ديرتر‌ پخته شده و به همين خاطر بايد زمان آنها را بيشتر درنظر گرفت.در تهيه ماهيچه گوسفندي نيازي به اضافه كردن آب به آن نداريد اما براي درست كردن ماهيچه گوساله بايستي يك ليوان آب اضافه كنيد. اين كار براي آن انجام مي‌شود كه بتوانيد اين نوع گوشت را به خوبي مغز پخت نماييد. اين آب بايد جوش باشد.براي روش تهيه آن را به خوبي متوجه نشديد، مي‌توانيد از دستورالعمل زير براي طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه گوساله استفاده كنيد:


پياز ريز شده و با روغن تفت داده شود. ماهيچه گوساله را با آن تفت داده و تا حدي كه آب اين نوع گوشت گرفته شود، به آن زردچوبه و نيز دارچين اضافه كنيد. آن را با كمي آب و مقداري هويج خرد شده بگذاريد تا كامل پخته شود. سپس بايستي در انتهاي پخت مقداري رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و نيز آن را با روغن تفت دهيد. اين كار را انجام دهيد تا كامل خوشرنگ شود. سپس آن را به ماهيچه اضافه كرده و نمك و فلفل بزنيد. حال بايستي بعد از چند جوش، به آن كمي زعفران اضافه كرده ولي قبل از آن بايستي آبليموي تازه را به عنوان چاشني اضافه كنيد.شما مي‌توانيد از باقالي پلو فريز شده نيز استفاده كنيد. در اين حالت قبل از پختن باقالي بهتر است بسته آن را به مدت نيم ساعت از فريزر خارج كرده و بگذاريد تا يخ آن باز شود.حال برنج را درون قابلمه ريخته و باقالي را با آن هم مي‌زنيم. سپس بايستي بگذاريد تا با هم جوشيده و آن را آبكش كنيد. ته قابلمه را ته ديگ ريخته و باقالي پلو را بريزيد. ميان آن نيز بهتر است از شويد تازه و باقلا اضافه كنيد. كره و روغن را ريخته و بگذاريد تا برنج دم شود.حال مي‌توانيد غذاي خود را سرو كنيد.باقالي پلو با ماهيچه رستورانياگر قصد داريد تا به سبك رستوراني، طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه را درست كنيد، دستورالعمل زير را از دست ندهيد. در اين شيوه بدون استفاده از رب و به همراه شويد تازه، باقالي پلو با ماهيچه را به سبك رستوراني براي شما آموزش مي‌دهيم.
مواد موردنياز مقدار موردنيازپياز 2 عددسير 4 حبهچوب دارچين، كره به ميزان موردنيازنمك، روغن، زعفران دم شده به ميزان موردنيازشويد تازه 2 پيمنهبرنج 4 پيمانهماهيچه 500 گرمبا تهيه اين مواد حال داريم:


ابتدا لازم است تا پيازها را خلالي خرد كرده و آنها را درون يك قابلمه مناسب بريزيد. حال بايستي با مقداري روغن آن را تفت داده و بگذاريد تا سبك شود. مرحله بعدي آن است كه تكه‌هاي ماهيچه را بر روي پيازها بچينيد.حال سيرهاي پوست گرفته را به همراه 2 قاشق غذاخوري زعفران دم شده بر روي تكه‌هاي ماهيچه بريزيد. حال چوب دارچين را درون قابلمه قرار داده و به اندازه 1 ليوان آب هم به ته قابلمه اضافه كنيد. درب آن را بسته و اجازه دهيد تا ماهيچه‌ها به صورت كامل مغز پخت شوند.در مرحله بعدي بايستي برنج را پيمانه كرده و آن را بشوييد. سپس بايستي آب و نمك را به مدت 2 ساعت خيس كنيد.يك قابلمه مناسب را تا نيمه پر كرده و بر روي حرارت قرار دهيد. حال اجازه دهيد تا جوش كند و آب اضافي برنج را از آن جدا نماييد. برنج را در حالت جوش آب اضافه نموده و اجازه دهيد تا برنج‌ها پخته شوند. سپس بايستي آنها به سطح آب بيايند.در مرحله بعدي بايستي باقالي‌ها را به برنج اضافه نماييد تا به مدت 1 دقيقه در آن پخته و سپس برنج را آبكش كنيد. همچنين روي برنج آب ولرم بريزيد.ته قابلمه‌اي را با روغن ريخته و ته ديگ را بچينيد. حال بايستي برنج را به آن اضافه نموده و يك لايه از برنج را به همراه باقالي و نيز يك لايه شويد بريزيد. سپس همينطور لايه لايه اضافه كنيد تا تمام مواد اضافه شوند. دم كني را به آن متصل كرده و آن را روي حرارت بگذاريد.كره را درون شير جوشي بريزيد و آن را روي حرارت بگذاريد. سپس بايستي اجازه دهيد تا ذوب شده و به آن مقداري زعفران را اضافه كنيد. حال اين مخلوط را به برنج در حال دم شدن افزوده و بگذاريد تا مغز پخت شوند.مرحله نهايي آن است كه باقالي پلو را در يك ظرف بكشيد. اين مرحله از طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه در سبك رستوراني مهم است تا مشتري ديد خوبي به آن داشته باشد. ته ديگ‌ها را به تكه‌هاي مناسب تقسيم كنيد. مواد را بر روي ظرف گذاشته و نيز مقداري نمك براي مشتري بگذاريد. كمي از پياز و سير كاراملي را هم در صورت تمايل مي‌توانيد در كنار برنج بگذاريد و غذا را براي مشتري مانند عكس سرو كنيد.نكته: شما مي‌توانيد در اين دستور العمل، به چند نكته زير توجه كنيد:
باقالي را جداگانه پخته و نيز آن را بعدا با برنج دم كنيد.ماهيچه را با حرارت ملايم بپزيد. اين كار باعث مي‌شود تا آب انداخته و كامل كاراملي شود.زعفران ادويه اصلي اين غذا است كه بهتر است غليظ دم شده باشد.


دقت كنيد كه براي پخت ماهيچه نياز به 4 ساعت زمان داريد.

باقالي پلو با ماهيچه با رببراي طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه زماني كه مي‌خواهيد به آن يك رنگ قرمز خوب بدهيد، مي‌توانيد از دستورالعمل سريع زير استفاده كنيد كه به شرح زير مي‌باشند:
مواد موردنياز مقدار موردنيازبرنج 500 گرمماهيچه 300 گرمباقالي سبز 250 گرمشويد تازه 400 گرمليمو ترش 1 عددسير 1 حبهپياز 2 عددرب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپ خوريروغن به مقدار موردنيازحال داريم:
پياز را نگيني خورد كرده و آن را با كره در يك قابلمه تفت دهيد. حال بايستي ماهيچه را به همراه سير، فلفل سياه، زردچوبه به آن اضافه كرده و بگذاريد تا تفت بخورد. سپس بايستي آب آن را كشيده و آب و برگ بو را به آن اضافه نماييد. زمان بگذاريد تا گوشت كامل پخته و بپزد.سپس بايستي رب را با مقداري كره تفت داده و در پايان، گوشت را به آن اضافه كنيد. حال بايستي بگذاريد تا گوشت و رب با هم بجوشند و قابلمه را بدون معطلي از روي گاز برداريد.برنج را شسته و سپس 2 ساعت آن را با نمك خيس نماييد. سپس بايستي قابلمه حاوي آب را در حرارت گذاشته و بگذاريد تا بجوشد. مرحله بعدي آن است كه باقالي‌هاي بدون پوست را به آن اضافه كرده و بگذاريد تا برنج جوش زده و به آن اضافه كنيد.مرحله نهايي از طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه به همراه رب آن است كه برنج را آبكش نموده و در كف قابلمه كره را بريزيد. حال بايستي برنج را به همراه شويد تازه خرد شده و نيز ادويه پلويي كه شامل هل، پودر گل محمدي، دارچين، جوز هندي و نيز ميخك مي‌شود با هم تركيب نموده و دم كنيد.تزيين باقالي پلو با ماهيچهاگر پس از طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه، ايده‌هايي براي تزئين نداريد، مي‌توانيد از راهكارهاي زير استفاده كنيد:


يكي از ايده‌هاي تزئين اين است كه برنج زعفران خورده (زرد رنگ) را در اطراف ظرف چيده، در ميانه آن از برنج سفيد يك تپه درسته كرده و تكه‌هاي ماهيچه را روي آن قرار دهيد.روش ديگر آن است كه گوشت و استخوان‌ها را در يك طرف سيني و در طرف ديگر برنج را به همراه سبزيجات و باقالي قرار دهيد.شما مي‌توانيد براي سرو كردن در ظرف‌هاي تك نفره، برنج را به حالت كاسه‌اي قرار دهيد. همچنين ماهيچه را با استخوان آن بر روي كاسه قرار داده و براي تزئين بيشتر نيز ته ديگ‌ها را به اشكال هندسي برش دهيد و در طرف ديگر از سبزيجات طعم دهنده اضافه كنيد.استفاده از ترشي، بادمجان، زيتون، تن ماهي نيز مي‌تواند در اطراف اين غذا موجب خوشمزه و كامل شدن آن شود.حتما براي تزيين باقالي پلو با ماهيچه، از ظرف با ظرفيت كافي استفاده كنيد.

 

سس باقالي پلو با گوشتبراي طرز تهيه باقالي پلو به همراه گوشت، مي‌توانيد از دستورالعمل‌هايي كه در قسمت‌هاي قبل بيان شد استفاده كنيد. براي اين حالت مي‌توانيد از تيترهاي زير استفاده كنيد:
طرز تهيه باقالي پلو با گوشت گوسالهطرز تهيه باقالي پلو با گوشت مرغطرز تهيه باقالي پلو با گوشت گوسفندهمچنين در مورد سسي كه از باقالي پلو مي‌توان اضافه كرد مي‌توان گفت:
براي تهيه سس گوشت مي‌توانيد گوشت چرخ كرده‌اي را به اندازه 350 گرم به همراه پياز ها اضافه كنيد. سپس بايستي فلفل سياه، پابريكا، نمك و زردچوبه را با هم تركيب كرده و به آن مقداري آب اضافه كنيد. حال بايستي براي يك دست شدن اين تركيب، 15 دقيقه آن را بپزيد. زماني كه باقالي پلو سرو كرديد، مي‌توانيد در كنار آن با سس گوشت و سيب زميني آن را ميل كنيد.ادويه باقالي پلويكي از سوالاتي كه در طرز تهيه باقالي پلو بيان مي‌شود، ادويه‌هايي هستند كه براي اين ماده به كار مي‌روند. به طور كلي بايد گفت ادويه‌ها همگي به ذائقه شما بستگي دارد اما مي‌توانيد از اين غذا را با دارچين پخته و چند بار آن را آبكش كنيد تا حالت مزه‌دار بگيرد.


يكي ديگر از پيشنهادها در اين راستا، استفاده از تركيب پوره زيره به همراه دارچين و نيز گل سرخ است كه وقع دم كشيدن كاربرد دارد. شما مي‌توانيد با اضافه كردن كره و پودر دارچين نيز مزه حيواني آن را اضافه كنيد.
به تجربه يكي از دوستان نيز مي‌توان در زمان تفت دادن برنج با باقلا، اگر آب گوش داريد آن را به جاي آب اضافه كرده و يا آب را به همراه عصاره قلم و نيز مقداري شويد خشك بريزيد و دارچين را به مقدار نوك قاشق چاي خوري اضافه كرده و دم كنيد.
طرز تهيه سالاد ماكاروني با مرغ را در اينجا بخوانيد:
طرز تهيه سالاد ماكاروني با مرغ
طرز تهيه باقالي پلو با مرغاز آنجايي كه ممكن است بسياري از افراد به گوشت مرغ تمايل داشته باشند و يا گوشت گوسفند يا گوساله براي آنها بسيار گران‌تر باشد، مي‌توان به شيوه تهيه باقالي پلو با مرغ هم اشاره كرد كه به صورت زير مي‌باشد:


مواد موردنياز مقدار موردنياز

سير 3 حبهبرنج 3 پيمانهران يا سينه مرغ 4 تكهپياز 1 عدد متوسطباقلا 2 پيمانه                                   روغن مايع به ميزان كافينمك، فلفل سياه و روغن مايع به ميزان كافيشويد تازه يا خشك 2 پيمانهزعفران دم كرده 1 قاشق چايخوريحال داريم:
ابتدا در يك قابلمه مقداري روغن را ريخته و سپس آن را بر روي حرارت بگذاريد. حال بايستي پياز را پوست گرفته و بر روي تخته آشپزخانه آن را به حالت نگيني خرد كنيد. پياز را در يك قابلمه ريخته و تفت مي‌دهيد تا زماني كه رنگ آن طلايي و سبك شود.مرحله بعدي آن است كه پيازهاي سرخ شده را گرفته و تكه‌هاي مرغ را در يك قابلمه بگذاريد. حال بايستي تمام قسمت‌هاي مرغ طلايي را سرخ كنيد. حال سيرها را پوست گرفته و آبكش كنيد. آنها را از وسط نصف نماييد.پياز سرخ شده را با نصف قاشق چاي خوري زعفران دم كرده به مرغ افزوده و سپس مقداري نمك و 1 ليوان آب را نيز به آن اضافه مي‌كنيم. حال بايستي درب قابلمه را گذاشته و حرارت را كمي ملايم كمتر كمتر كنيد. اين كار باعث مي‌شود تا مرغ به خوبي و به مرور زمان پخته شود.در مرحله بعدي بايستي برنج را پاك كرده و در قابلمه بيندازيد. حال مقداري نمك را به آن اضافه نموده و قابلمه را روي حرارت بالا قرار دهيد. مرحله بعدي آن است كه آب سريعتر به جوش آيد و وقتي كه جوشيد، برنج را در يك كيسه بزرگ بريزيد. سپس بايد روي آن را آب بگيريد.حال شما بايد برنج را شسته و 2-3 كاسه آب را با برنج زير و رو كنيد. آب را بيرون انداخته و حال نمك‌هاي اضافي گرفته مي‌شود و رنگ برنج به حالت شفاف در مي‌آيد. سپس آب برنج را بيرو بريزيد. برنج را بار ديگر در آب جوش ريخته و هم بزنيد. (يك مرتبه) ديگر به آن دست نزنيد.وقتي كه برنج جوش آمد، 1-2 دقيقه باقالي‌ها را به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا برنج باقالي‌ها را نيز همراه خود بجوشاند. توجه كنيد كه درب قابلمه را براي پخت برنج بسته نكنيد.حال با گذشت 5 دقيقه، به برنج سر بزنيد و يك دانه از برنج را زير دندان تست كنيد تا اگر پخته بود (اطراف برنج) اما مغز آن كمي سفت باشد، مراحل بعدي را ادامه دهيد.در ادامه مراحل طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه نيز برنج و باقالي را آبكش كنيد و قابلمه را روي حرارت قرار دهيد. سپس زماني كه قابلمه خشك شد، روي آن روغن ريخته و ته ديگ اضافه مي‌كنيم.مخلوط برنج و باقلا را با كفگير انداخته و روي آن شويد نيز اضافه كنيد. سپس مجددا يك لايه ديگر را نيز همينطور بريزيد.درب قابلمه را گذاشته و با حرارت متوسط و كمي بيشتر بگذاريد تا به مدت 5 دقيقه برنج بخار كند. سپس حرارت را كم كرده و بگذاريد تا كامل باقالي پلو شما دم بكشد. 1 ساعت كه گذشت، كامل باقالي پلو آماده مي‌شود.به باقالي پلو سري بزنيد و با كفگير آن را در سيني سرو كنيد. شما مي‌توانيد كمي نيز كره در شير داغ كن قرار داده و آن ذوب كنيد. سپس آن را روي برنج بريزيد.حال باقالي پلو با ماهيچه (مرغ) را تزئين كرده و ميل كنيد.

https://irjavan.com/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d9%82%d8%a7%d9%84%db%8c-%d9%be%d9%84%d9%88-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%d8%a7%d9%87%db%8c%da%86%d9%87/


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۷ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۰۵:۱۰:۴۴ ] [ موج نيوز ]

متن آهنگ من كه توي سياهيا از همه روسياترم محسن چاوشي

تو دل يه مزرعه يه كلاغي رو سياه
هوايي شده بره پابوس امام رضا
اما هي فك ميكنه اونجا جاي كفتراس
آخه من كجا برم يه كلاغ كه روسياس
من كه توي سياهيا از همه روسياترم
ميون اون كبوترا با چه رويي بپرم
من كه توي سياهيا از همه روسياترم
ميون اون كبوترا با چه رويي بپرم
تو همين فكرا بودش كلاغه عاشقمون
يه دلش ميگفت برو يه دلش ميگفت بمون
كه يهو صدايي گفت تو نترس و راهي شو
به سياهي فك نكن تو يه زائري بروMusicdel | موزيكدل

دانلود اهنگ من كه توي سياهيا از همه روسياترم محسن چاوشي MP3 - موزيكدل

https://musicdel.ir/single-tracks/177436/

 


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۴ اسفند ۱۴۰۱ ] [ ۱۰:۴۷:۴۳ ] [ موج نيوز ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه
لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب